Wie is de kluskabouter?   Waar staat de Kluskabouter voor?   Wat kost dat?
De Kluskabouter is een eenmanszaak in Sassenheim die bestaat sinds 1 januari 2000. Dat wil niet zeggen dat hij op die datum voor het eerst een hamer heeft vastgehouden, integendeel. Klussen is al van jongs af aan zijn lust en zijn leven, maar op die datum is een droom werkelijkheid geworden: een eigen klussenbedrijf. De Kluskabouter heet in het dagelijks leven Joost Meijer.


 

  De Kluskabouter staat voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Bij veel bedrijven ontbreekt het tegenwoordig vooral aan het nakomen van gemaakte afspraken. De Kluskabouter maakt alleen afspraken als hij ze ook kan nakomen (met uitzondering van overmachtsituaties). Wilt u uw badkamer laten opknappen? Als De Kluskabouter zegt dat hij er is, is hij er!

De Kluskabouter is aangesloten bij de VLOK (Vereniging van klussenbedrijven) en werkt ook volgens de Uitvoeringsvoorwaarden van deze vereniging. De Kluskabouter staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28083999. Het BTW-nummer van De Kluskabouter is NL001124807B21.
  Wanneer u een klus heeft voor De Kluskabouter, is er altijd de mogelijkheid vooraf een vrijblijvende offerte te laten maken. U weet dan precies waar u aan toe bent. De Kluskabouter rekent een uurtarief van 80 euro. Uiteraard is dit inclusief BTW.

Waarom die naam?

De naam van het bedrijf moest iets met 'klussen' te maken hebben. Daarnaast moest het een naam zijn die blijft hangen en die 'lekker bekt'. Aangezien de Kluskabouter niet zo groot van stuk is, was de naam toen gauw verzonnen. En eh... zijn rode muts ligt altijd in de auto als hij gaat klussen.

Word fan op Facebook

Pssst... De Kluskabouter is gek op gebak!